Технологічне обладнання лінії з виробництва макаронних виробів - Щербаков, С.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2020)
UK: Представлені технологічна схема виробництва макаронних виробів і технологічне обладнання лінії для автоматизованого виробництва макаронних виробів, яке забезпечує їх якісне виготовлення. EN: Resents the technological scheme of pasta production and technological equipment of the line for automated production of pasta, which ensures their quality production.
Keywords: технологічне обладнання; автоматизовані лінії; макаронні вироби; рецептура; technological equipment; pasta; recipe; automated lines