Моделювання джерел енергії енергозберігаючих установок НВЧ нагріву біологічних об’єктів - Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті приведено методику модулювання джерела НВЧ енергії та вибір кількості магнетронів для НВЧ установки обробки діелектричних матеріалів, наприклад комбікормів з метою зниження загальної засіянності мікроорганізмами патогенної групи. RU: В статье приведено методику модулирования источника СВЧ энергии та выбор количества магнетронов для СВЧ установки обработки диэлектрических материалов, например комбикормов с целью снижения общей обсемененности микроорганизмами патогенной группы. EN: The article describes a method of modulating the source of microwave energy is the choice of the number of magnetrons for microwave installation process dielectric materials such as animal feed to reduce the overall contamination of pathogenic microorganisms groups.
Моделирование источника энергии энергосберигающих установок СВЧ нагрева биологических объектов
Simulation of energy source energy - saving plants microwave heating of biological objects
Keywords: біологічний об’єкт; діелектричний нагрів; довжина хвилі; економічна ефективність; комбікорм; магнетрон; НВЧ енергія