LI-FI – високошвидкісна комунікаційна технологія майбутнього - Рибалко, Н. О. (ТДАТУ, 2021)
Вивчення принципу дії і технічні характеристики мереж передачі даних побудованих на базі даної технології дозволяє заявити про те, що технологія бездротової оптичної передачі даних на базі світлодіодів видимого випромінювання має достатній потенціал, щоб серйозно потіснити на ринку сучасні радіочастотні технології передачі даних, такі як Wi-Fi і WiMax.
Keywords: світлодіодне освітлення; фотодетектори; технології Li-Fi