Інноваційний менеджмент : курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» - Нехай, Вікторія Василівна; Nekhai, Viktoriia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2023)
Курс «Інноваційний менеджмент» вміщує теоретико-методичні положення та інструментарій управління інноваційною діяльністю та формуванням інноваційної політики як складової процесів, що відбивають різні аспекти розвитку підприємства за ринкової економіки. Метою вивчення дисципліни є формування у студентів знань та навичок втілення в управлінську діяльність інноваційного менеджменту. Завданнями вивчення дисципліни визначено: - сформувати у студентів стійкі знання з теорії інноваційного менеджменту, створення товарних інновацій; - оволодіння засобами сучасного менеджменту нововведень; - зорієнтувати студентів на пошук найкращих умов здійснення товарної інноваційної політики; - допомогти студентам оволодіти вмінням та навичками самостійного визначення та застосування методів раціональної організації інноваційного менеджменту у процесі управління підприємством.
Keywords: товарна політика; товарна інноваційної політики; інноваційний розвиток підприємства оцінка ринкових можливостей інновацій; фірмовий стиль нового продукту; ефективність товарних інновацій