Практична реалізація електронних освітніх ресурсів під час викладання предметів природничо-математичного циклу - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Журавель, В. П.; Бабаніна, Т. В. (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті розглянуто практична реалізація електронних освітніх ресурсів під час викладання предметів природничо-математичного циклу. проаналізовано і обґрунтовано вимоги до впровадження технологій дослідницького навчання в навчальний процес закладів освіти з використанням електронних освітніх ресурсів. EN : The article considers the practical implementation of electronic educational resources during the teaching of natural sciences and mathematics. the requirements to the introduction of research teaching technologies in the educational process of educational institutions with the use of electronic educational resources are analyzed and substantiated.
Practical implementation of electronic educational resources during teaching courses natural and mathematical cycle
Keywords: електронні освітні ресурси; інформаційно-комунікативні технології; навчальний процес; технології дослідницького навчання; методи навчання; electronic educational resources; information and communication technologies; educational process; technologies of research training; teaching methods