Cмартфони у нашому житті використання та перспективи - Броулік, М. В.; Чаусова, Н. В. (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто різновекторні знання, що використовуються під час конструювання мобільного телефону, як задіяні фізика, хімія та математика в конструкції телефону.
Keywords: мобільний телефон; різновекторні знання; гігабайт; електричні коливання