Методичні рекомендації з організації самостійної роботи з іноземної мови та іноземної мови за професійним спрямуванням (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» факультет економіки та бізнесу денної форми навчання - Гладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Методичні рекомендації з самостійної роботи для студентів 1, 2, 3 та 4 курсів факультету економіки і бізнесу за спеціальністю «Економіка» складаються з десять розділів: вступу, підготовки до лабораторних занять за підручниками (Jake Hughes иand Katie Wood. Navigate: Coursebook with video (A 2 Elementary). – Oxford: Oxford University Press, 2015. –206 с.; Krantz C., Norton J. Navigate: Coursebook with video (B1 Pre-intermediate). – Oxford: Oxford University Press, 2015. – 198 с.; Christine John- son. Intelligent Business: Course book. – Pearson Education Limited, 2006. ; Gregory Manin. Oxford Exam Trainer для зовнішнього незалежного оцінювання / G. Manin. – Oxford university press, 2012. – 209 c.) до ситуативно-обумовленого спілкування за розмовними темами, підготовки завдань з самостійного позааудиторного читання (Модуль «Самостійна робота»), підготовки до тематичних презентацій, підготовки до підсумкового модульного контролю, критеріїв оцінювання, додатків з графіками підготовки до різних видів діяльності та списку рекомендованої літератури. Кожний розділ надає детальну інформацію щодо змісту дисципліни «Англійська мова» до кожного модулю, знайомить з навчальними стратегіями з їх підготовки, включає графіки виконання завдань та критерії щодо оцінювання виконаних завдань. Мета методичних рекомендацій – сприяння максимально ефективному опануванню студентами програмного матеріалу з дисципліни «Англійська мова», навчання студентів чіткої організації їхньої самостійної роботи.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; самостіна робота