Вдосконалення конструкції місильного органу тістомісильної машини - Мережко, І. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано вдосконалення конструкції місильного органу тістомісильної машини.
Keywords: тістомісильна машина; заміс тіста; переробка сільськогосподарської продукції; місильний орган; мішалка