Алгоритм моделювання аероіонного розподілу у тваринницьких приміщеннях - Безденежних, А. (ТДАТУ, 2021)
Алгоритми моделі розподілення концентрації аероіонів дають змогу візуалізувати, прогнозувати даний процес за допомогою комп’ютерної техніки і оптимізувати процес розміщення джерел від’ємних аероіонів – аероіонізаторів – у приміщеннях з метою виявлення місць аероіонного комфорту і дискомфорту.
Keywords: аероіони; аероіонізатори; горизонтальна площина; нахильна площина; кут нахилу площини; алгоритм