Розрахунок математичної моделі багатофакторного експерименту за допомогою ППП STATISTICA - Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Комарова, І. Б.; Кисельов, С. М. (My University, 2012)
UK: Розглянуто порядок розрахунку математичної моделі багатофакторного експерименту, її статистичний аналіз і оцінювання та одержання парних залежностей досліджуваних факторів, а також побудову поверхонь відклику за допомогою ППП Statistica. RU: Рассмотрен порядок расчета математической модели многофакторного эксперимента, ее статистический анализ, оценивание и получение парных зависимостей исследуемых факторов, а также построение поверхностей отклика с помощью ППП Statistica. EN: The procedure of payments of mathematical model of multifactorial experiment, its statistical analysis, appraisal and reception of pair dependences of investigated factors, and also construction of surfaces of the response by means of Statistica is considered.
Расчет математической модели многофакторного эксперимента с помощью ППП STATISTICA
Calculation of mathematical model multifactorial experiment by means of statistica
Keywords: багатофакторний експеримент; математична модель; статистичний аналіз; парна залежність факторів; коефіцієнт детермінації; критерій Стьюдента; критерій Фішера; двовимірні поверхні