Напрямки удосконалення параметрів автоматизованих систем керування змінної структури - Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii (My University, 2017)
Підвищення якісних показників технологічних процесів за рахунок нових принципів синтезу структурних змін систем автоматизованого керування (САК) на базі цифрових технічних засобів із використанням адаптивних критеріїв керування.
Keywords: математичні моделі технологічних об’єктів; системи автоматизованого керування (САК); системи координатно-параметричного керування; детерміновані підсистеми; стан синтезу САК