Обгрунтування способу основного ступінчасто-ярусного смугового обробітку грунту з одночасним внесенням добрив - Халілова, А. С.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2020)
Обґрунтований спосіб внесення добрив одночасно з глибоким обробітком ґрунту дозволяє покращити якість внесення добрив та умови росту і розвитку культурних рослин.
Keywords: ґрунт; землеробство; ступінчасто-ярусний смуговий обробіток грунту; ґрунтообробне знаряддя