Ризики та їх вплив на діяльність суб'єктів малого бізнесу у сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2011)
Розглянуто сутність ризику як економічної категорії. Виділено види ризиків, які є найбільш загро- зливими для діяльності суб’єктів малого бізнесу у сільському господарстві. Здійснена характеристика основних факторів впливу на підвищення ризиків малого бізнесу у сучасних умовах.
Keywords: види ризиків; малий бізнес; ризикове підприємство; групи ризиків; кредити; маркетинг; стратегія розвитку малого бізнесу