Сутність і структура самостійної роботи студентів в умовах особистісно орієнтованого навчання - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Bоltianskyi, Borys; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2018)
UK: У статті проаналізовані сутність та структура самостійної роботи студентів в умовах особистісно орієнтованого навчання. EN: The article analyzes the essence and structure of independent work of students in the conditions of personally oriented learning.
The essence and structure of independent work of students in the conditions of personally oriented learning
Keywords: самостійна робота студента; особистісно орієнтоване навчання; організація самостійної роботи; безперервна освіта; кредитно-модульна система; навчально-виховний процес; independent work of students; personally oriented training; organization of independent work; continuous education