Improve Your Listening and Speaking : навчально-методичний посібник з розвитку навичок аудіювання та говоріння майбутніх фахівців з програмної інженерії - Symonenko, Svitlana; Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна (Мелітополь: ФО-П Однорог Т.В., 2018)
Метою посібника є навчити студентів сприймати іншомовну інформацію на слух, розуміти загальну інформацію, знаходити головну ідею, вилучати певні деталі або факти, прогнозувати ключову інформацію перед прослуховуванням та обговорювати проблеми стосовно програмної інженерії та інформаційних технологій.
Keywords: internet; spam; mouse; computer; click; cursor