Вплив строків сівби соняшнику на врожайність в умовах Південного Степу України - Брегеда, В. (ТДАТУ, 2018)
Виявлення особливостей формування урожайності соняшнику у Південному Степу України в залежності від строків сівби.
Keywords: соняшник; строк сівби; формування урожайності соняшнику; показники врожайності; температурний режим