Розробка системи забезпечення ресурсоенергозберігаючого експлуатаційного режиму роботи асинхронного електродвигуна - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Стребков, Олександр Андрійович; Стребков, Александр Андреевич; Strebkov, Oleksandr (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2016)
UK: Розроблена методика єдиної енергетичної оцінки експлуатаційних режимів роботи асинхронних електродвигунів, на основі якої розроблена система забезпечення ресурсоенергозберігаючого експлуатаційного режиму роботи останніх. RU: Разработана методика единой энергетической оценки эксплуатационных режимов работы асинхронных электродвигателей, на основании которой разработана система обеспечения ресурсоэнергосберегающего режима работы последних. EN: Themethod of the unified energy performance assessment modes asynchronous motor and on its basis a system to ensure resources and energy saving mode are developed.
Разработка системы обеспечения ресурсоэнергосберегающего эксплуатационного режима работы асинхронного электродвигателя
Development of the system to ensure resorcinarene efficient operating mode of the asynchronous motor
Keywords: асинхронний електродвигун; теплове зношення ізоляції; енергозбереження; втрати активної потужності; асинхронный электродвигатель; тепловой износ изоляции; энергосбережение; потери активной мощности; asynchronous motor; wear thermal insulation; wear thermal insulation; energy saving; power losses