Дослідження впливу НВЧ і кавітаційної дії на сумішеве біопальне - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Для переводу автотракторної техніки, що серійно випускається на сумішеве біопальне необхідно модернізувати штатні системи живлення дизелів, або використовувати різноманітні методи покращення функціональних властивостей біопального. EN: Influence of ultrasonic, super-high-frequency electromagnetic treatment of blenderized biofuel is investigational an experimental way on his viscidity.
Keywords: електромагнітна обробка; дизельне паливо; метиловий ефір ріпаку; в'язкість біодизеля; ultrasound; electromagnetic treatment; diesel fuel; methyl ether of rapeoil; viscidity of biodiesel