Ефективне управління персоналом в умовах віддаленої роботи : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Трофимов, Віталій Андрійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
UA: Кваліфікаційну роботу присвячено обґрунтуванню теоретико-методичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління персоналом в умовах віддаленої роботи. Об’єктом дослідження є система управління персоналом ТОВ «ІНТЕРФОМ – ДНІПРО». Здійснено аналіз впливу воєнного стану на діяльність підприємства, діагностовано недоліки систем контролю та комунікації. Запропоновано впровадження Адаптивної Гібридної Моделі Управління, яка включає використання Agileметодів (Scrum, Kanban), формування збалансованої дворівневої системи KPI та регламентацію цифрової взаємодії. Розрахунок економічної ефективності підтвердив доцільність проєкту з терміном окупності 0,5 року та позитивний соціальний ефект у зниженні ризиків професійного вигорання. /// EN: The qualifying work is devoted to substantiating theoretical and methodological principles and developing practical recommendations for improving the efficiency of personnel management in conditions of remote work. The object of the study is the personnel management system of LLC "INTERFOM - DNIPRO". The impact of martial law on the company's activities was analyzed, and shortcomings of control and communication systems were diagnosed. The implementation of the Adaptive Hybrid Management Model is proposed, which includes the use of Agile methods (Scrum, Kanban), the formation of a balanced twolevel KPI system, and the regulation of digital interaction. The calculation of economic efficiency confirmed the feasibility of the project with a payback period of 0.5 years and a positive social effect in reducing the risks of professional burnout.
Effective personnel management in conditions of remote work : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент»