Особливості заморожених ягід - Ахметов, С. (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Заморожування - один із найкращих способів заготівлі, адже під час заморожування зберігаються всі корисні властивості овочів і ягід. Та й час, який ви витратите на заготівлю - мінімальний. Процес заморожування значно не змінює поживних і корисних властивостей ягід, адже їх збирають під час повного дозрівання. У промисловому виробництві плоди зазвичай піддаються процесу охолодження за допомогою азоту, що допомагає зберегти поживні речовини і прибрати бактерії, які можуть у них розмножуватися. Заморожені ягідні суміші містять різні комбінації корисних для організму ягід, таких як: · полуниця; · чорниця; · малина; · ожина; · вишня; · смородина.
Keywords: заморозка ягід і фруктів; користь; споживання