Пристрій зберігання охолоджених продуктів - Угольніков, В. В.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано пристрій зберігання охолоджених продуктів.
Keywords: студент; магістрант; збірник; зберігання охолоджених продуктів; вентилювання камери зберігання; вентилятор