Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) № 3(56), 2025 - (:unkn) unknown (Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт за економічною тематикою.
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences). № 3(56)
Keywords: економіка; фінанси; підприємництво та торгівля; банківська справа; страхування та фондовий ринок; бізнес; маркетинг; менджмент