Напрямки використання веб технологій для електронної комерції - Кеда, Іван Олегович; Шаров, Сергій Володимирович; Sharov, Sergii (My University, 2025)
UA: У статті аналізуються значення та особливості електронної комерції. Зазначається, що в умовах стрімкого розвитку мережі Internet підприємства здійснюють електронну комерцію для збільшення прибутку та цільової аудиторії. Висвітлено визначення електронної комерції, перелік економічних операції, що можуть здійснюватися через мережу Internet. Наголошено на важливості електронних ресурсів для реалізації електронної комерції, що дозволяють продавати товари/послуги, проводити маркетингову діяльність тощо. /// EN: The article analyzes the meaning and features of electronic commerce. It is noted that in the conditions of the rapid development of the Internet, enterprises carry out electronic commerce to increase profits and target audience. The definition of electronic commerce is highlighted, the list of economic transactions that can be carried out via the Internet is highlighted. The importance of electronic resources for the implementation of electronic commerce is emphasized, which allow selling goods/services, conducting marketing activities, etc.
Directions of using web technologies for e-commerce
Keywords: електронна комерція; мережа Internet; веб сайт; економіка; торгівля; electronic commerce; Internet; website; economy; trade