Програмне забезпечення для геометричного моделювання формою згущеної кривої методом варіативного формування різницевих схем кутових параметрів - Строкань, В. А.; Найдиш, А. В.; Спірінцев, Д. В.; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (ТДАТУ, 2013)
UK: В роботі пропонується розроблене програмне забеспечення для автоматизації процесу управління формою згущеної кривої при використанні методу згущення на основі варіативного формування різницевих схем кутових. RU: В работе предлагается разработанное программное обеспечение для автоматизации процесса управления формой сгущенной кривой при использовании метода вариативного формирования разностных схем угловых параметров. EN: We propose software designed to automate the process of controlling the shape of the curve thickened by using the method of forming the difference schemes of variable angular parameters.
Программное обеспечение для геометрического моделирования формы сгущенной кривой в методе вариативного формирования разностных схем угловых параметров
Software for the form of condensed geometric modeling curve in the method of forming the difference based on variant an angular settings to discrete curvatures curve
Keywords: дискретно представлена крива; згущення; варіативне дискретне геометричне моделювання; програме забеспечення; управляючий коефіцієнт; управляючи параметри; кутові параметри