Метанове бродіння пташиного посліду - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr (My University, 2019)
Пташиний послід відомий як висококонцентроване легкозасвоюване органічне добриво. Ґрунти в Україні в значній мірі втратили свій природний потенціал родючості з-за прискореного винесення гумусу. Підготовлений відповідним чином пташиний послід може використовуватися також як кормовий інгредієнт, а останнім часом його почали застосовувати і як енергоресурс.
Keywords: пташиний послід; органічне добриво; комплексні мінеральні добрива; метанове бродіння