Порівняльна агроекономічна оцінка товарних і універсальних насаджень суниці сортів Хонейо і Альбіон в умовах Південного Степу України - Алексеева, Ольга Николаевна; Алексєєва, Ольга Миколаївна; Aleksieieva, Olha (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Робота присвячена з ’ясуванню агроекономічної доцільності вирощування насаджень суниці універсального використання в умовах Степової зони півдня України
Keywords: суниця; агротехніка суниці; сорт Хонейо; сорт Альбіон