Інноваційна політика реального сектору економіки як драйвер розвитку України - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2019)
UK: Розвиток національної господарської системи в межах антикризової стратегії, буде визначатися тим, наскільки вони будуть доповнені відповідними перетвореннями і зусиллями в інституційній, соціально-культурній та політичній сферах. EN: The article explores and theoretically substantiates ways to improve the country's investment policy. In the current conditions of dynamic economic development it is necessary to form effective mechanisms of implementation of innovation policy, which will allow to achieve competitive advantages in the domestic and foreign markets.
Keywords: інвестиції; інновації; державна політика; конкурентоспроможність; investments; innovations; public policy; competitiveness