Розвиток підприємництва як фактор економічного зростання регіону - Соломахіна, К. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах глобалізації та інтеграційних процесів підприємництво стає ключовим чинником економічного зростання регіонів. Воно сприяє створенню нових робочих місць, інноваційному розвитку, підвищенню конкурентоспроможності територій та забезпеченню стабільних надходжень до місцевих бюджетів. В умовах децентралізації та наростання економічних викликів розвиток малого та середнього бізнесу (МСБ) набуває особливого значення, оскільки саме цей сектор є основою соціально-економічної стійкості регіонів.
Keywords: розвиток підприємництва; децентралізація; економічне зростання