Дмитро Моторний: сторінки великого життя - Семенюк, Наталя Михайлівна; Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
За роки існування МІМСГ-ТДАТА-ТДАТУ підготував понад 85 тисяч спеціалістів. Вони працюють в різних галузях і є невід'ємною частиною як історії ТДАТУ, так і країни. Випускники наша гордість. Дев'ятеро з них стали ГЕРОЯМИ. Найтитулованіший випускник - Дмитро Моторний, Герой України, двічі Герой Соціалістичної Праці, випускник нашого університету, корифей аграрної галузі, організатор виробництва, який понад 50 років очолював сільськогосподарське підприємство. Людина-легенда, людина - епоха! Ім’я Дмитра Моторного занесено до книги «Зірки першої величини» про аграріїв - Героїв України. Його по праву називали патріархом українського села, якому він віддав усе до останку — гострий розум, селянську мудрість, непідробну синівську любов.
Keywords: Дмитро Моторний; видатний аграрій; ТДАТУ імені Дмитра Моторного; наукова бібліотека ТДАТУ