Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного: інформаційний буклет - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha; Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha; Ломейко, Наталя Григорівна; Ломейко, Наталья Григорьевна; Lomeiko, Nataliia; Бовкун, Ганна; Бовкун, Анна; Bovkun, Hanna; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Головна мета діяльності ТДАТУ – забезпечення найвищої якості підготовки сучасного фахівця. Використання в університеті сучасних методів навчання з акцентом на практичну підготовку, здатність завжди бути готовим відповісти вимогам часу сприяє конкурентоспроможності наших випускників. А це – головна, найвища винагорода для навчального закладу.
Dmytro Motornyi Tavria state agrotechnological university: informational booklet
Keywords: буклет; ТДАТУ; видатні українці; Запорізький край; Степова перлина України; кампус ТДАТУ; агроінженерія; електроенергетика; електротехніка; електромеханіка; цивільна безпека; екологія; харчові технології; агрономія; садівництво; виноградарство; лісове господарство; геодезія; землеустрій; готельно-ресторанна справа; галузеве машинобудування; комп'ютерні науки; прикладна механіка; економіка; облік і оподаткування; фінанси; страхування; банківська справа; менеджмент; маркетинг; підприємництво; торгівля; біржова діяльність; публічне управління; туризм; підготовка молодших спеціалістів; загальноуніверситетська підготовка; інститут підвищення кваліфікації; науково-дослідні інститути; наукова бібліотека; міжнародна діяльність; закордонні практики; подвійний диплом; академічна мобільність; студентське життя; спорт; Салют