Проект із створення психологічного кабінету «Гармонія» - Остроухова, М. О.; Калініченко, І. В.; Арестенко, Тетяна Вікторівна; Арестенко, Татьяна Викторовна; Arestenko, Tetiana (ТДАТУ, 2021)
Зміст проекту полягає в можливості організації прибуткового бізнесу шляхом відкриття психологічного кабінету з надання психологічної допомоги населенню міста та району, в тому числі, військовим та їх родинам.
Keywords: сегменти ринку; психологічна допомога; учасники бойових дій; відкриття психологічного кабінету; потоки доходів