Використання ГІС в системі державного земельного кадастру - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Леженкін, Іван Олександрович; Леженкин, Иван Александрович; Lezhenkin, Ivan; Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym; Цвєткова, Ганна Олександрівна; Цветкова, Анна Александровна; Tsvietkova, Hanna; et al. (ТДАТУ, 2020)
UK: У статті досліджено перспективи і доцільність використання ГІС технологій в земельному кадастрі. Наведено доцільність та перспективність використання подібних систем та використання різних програмних платформ по регіонах України. Розглянуто як саме ГІС технології впливають на ведення Державного земельного кадастру. EN: The article examines the prospects and feasibility of using GIS technologies in the land cadastre. The expediency and prospects of using such systems and the use of different software platforms in the regions of Ukraine are given. It is considered how GIS technologies affect the maintenance of the State Land Cadastre.
Use of GIS in the system of state land cadastre
Keywords: ГІС; Державний земельний кадастр; автоматизація кадастру; GIS; State Land Cadastre; cadastre automation