Цифрова трансформація, як інструмент розвитку організації. - Лебедка, А.А., магістрант; Куліш, Тетяна Володимирівна (Melitopol : LLC COLOR PRINT, 2021)
З розвитком впровадження інформаційно-комунікаційних технологій і нових підходів, пов'язують очікувані зміни різних показників операційної діяльності компаній. До таких показників можна віднести: зростання прибутку, скорочення витрат, покращення якості продукції, підвищення продуктивності та безпеки праці, збільшення обсягу та оптимізація виробництва, вихід на нові ринки збуту та залучення нових клієнтів, оптимізація післяпродажного обслуговування та інші.