Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра спеціальності F3 (122) «Комп’ютерні науки» - Мірошниченко, Микола Юрійович; Шаров, Сергій Володимирович; Малкіна, Віра Михайлівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для ознайомлення здобувачами вищої освіти з вимогами, правилами оформлення та оцінюванням кваліфікаційних робіт на здобуття ступеня магістр. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю F3 (122) «Комп`ютерні науки» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного
Keywords: вимоги правила оформлення; кваліфікаційна робіта магістр