Лірико-філософський зміст епістол А. фон Дросте-Гюльсхоф (цикл «Gedichte vermischten Inhalt») - Білоус, Н. В. (My University, 2015)
Стаття присвячена аналізу лірико-філософському змісту епістол А. фон Дросте-Гюльсхоф (цикл «Gedichte vermischten Inhalt»).
Keywords: німецька поезія; лірико-філософська поезія; лірика; аналіз творчості; поетичний спадок; лірична героїня; філософія поезії; епітети