Система керування технологічними комплексами виробництва комбікормів на основі мереж Петрі - Кашкарьов, А. О. (ДонНТУ, 2012)
UK: Представлені результати досліджень та розробок молодих вчених із провідних технічних вузів та наукових закладів України (Донецьк, Маріуполь, Мелітополь, Харків), Росії (Ангарськ, Новочеркаськ, Ростов-на-Дону). RU: Представлены результаты исследований и разработок молодых ученых из ведущих технических вузов Украины (Донецк, Мариуполь, Мелитополь, Харьков), России (Ангарск, Новочеркасск, Ростов-на-Дону). EN: That is the collection of scientific articles of young researches from technical high schools of Ukraine (Donetsk, Mariupol, Melitopol, Kharkiv), Russia (Angarsk, Novocherkassk, Rostov-on-Don).
Keywords: виробництво комбікормів; кормова база; тваринництво України; сталий розвиток; мережі Петрі; технологічні комплекси; випуск дискретного продукту; автоматична система керування