Протектор системи опалення. Опис до патенту на корисну модель № 157122. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Петров, Віктор Олексійович; Постол, Юлія Олександрівна; Лобода, Олександр Іванович; Гомонець, Олександр Петрович; Кривцов, Денис Олександрович (My University, 2024)
Протектор системи опалення, що містить котел, трубопровід до системи опалення, причому додатково встановлено гравійний фільтр завантажений наповнювачем з гранул цинку та обладнаний завантажувальною горловиною, зливним патрубком, розвантажувальним отвором.
Keywords: система опалення; протектор системи опалення; локальне теплопостачання; теплоенергетика; котельне обладнання; трубопровід опалення