ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗВІТ про науково-дослідну роботу за 2022 р. кафедри Геоекології і землеустрою ТДАТУ - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2022)
У 2022 р. співробітники кафедри геоекології і землеустрою працювали над виконанням науково-технічної підпрограми 2.1 «Сучасний стан геоекологі чних умов та біорізноманіття Північно-Західного Приазов`я» на 2021- 2025 рр. (Державний реєстраційний № 0121u110190. Керівник: д.б.н, проф. Волох А.М.). За виключно складних умов, пов`язаних з нападом Росії на Україну, з окупаці єю Мелітополя російськими військами, з еміграцією більшості вчених з рідних місць та відсутністю будь-якого фінансування, нам вдалося виконати певний обсяг дослідницьких робіт