Концепція життєвого циклу кооперативних формувань - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (ТДАТУ, 2013)
Розкриті основні підходи до концепції життєвого циклу кооперативних формувань. Визначено основні етапи життєвого циклу. Встановлено вплив кожного з етапів на ефективність розвитку обслуговуючої кооперації. Проаналізовано причини повільного розвитку кооперативного руху в Україні. Запропоновано додати до етапів життєвого циклу роботи кооперативу ще одну складову. Обґрунтована необхідність додавання цього етапу.
Keywords: ринок; конкуренція; кооператив