Вплив комплексу на основі токоферолу на формування продуктивності гороху - Овечко, І. О. (My University, 2013)
В роботі з’ясовується вплив токоферолу та комплексів на його основі на формування продуктивності гороху. Показано, що за дії токоферолу та його комплексів зростала середня кількість рослин, кількість насінин у стручку, маса 1000 насінин та індекс листової поверхні.
Keywords: горох; токоферол; насіння; врожайність