Розрахунок профілю відновлення та оцінка товщини його покриття для зношеного кулачка розподільного валу двигуну КАМАЗ-740.10 - Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Лазуренко, А. С. (ТДАТУ, 2010)
UK: Роботу присвячено обґрунтуванню формули розрахунку для відновлення електроконтактним наварюванням металевих матеріалів та кількісній оцінці змінювання товщини покриття за периметром кулачка розподільного валу двигуну КАМАЗ-740.10. Результати досліджень дозволять забезпечити рівномірне ущільнення порошкового матеріалу за периметром напікання для отримання якісного покриття. RU: Работа посвящена обоснованию формулы расчета для восстановления электроконтактним навариванием металлических материалов и количественной оценке изменения толщины покрытия по периметру кулачка. EN: Character of wear’s shape of the camshaft’s саm is lighted. Тhе mathematical formula for the wear’s shape of the саmshaft cam of engine КАМАZ -740.10 is represented. The quantitative estimation’s changing of layer for shape’s cam of camshaft’s engine of KAMAZ-740.10 is resulted.
Расчет профиля восстановления и оценка толщины покрытия для изношенного кулачка распределительного вала двигателя КАМАЗ-740.10
Calculation for restoration оf тне wear’s sнаре and quantitative estimation’s changing of layer for shape's сам of camshaft’s engine’s оf КАМАZ-740.10
Keywords: профіль кулачка; електрод-пуансон; математична залежність; математична залежність; товщина покриття