Науковий доробок доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента НААН України Володимира Трохимовича Надикто - (:unkn) unknown (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2011)
До 55-річчя з дня народження проректора з наукової роботи, доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента НААН України, академіка АІНУ, завідувача кафедрою «Машиновикористання в землеробстві» Володимира Трохимовича Надикто
Keywords: науковий доробок; мостова системи землеробства; колійна системи землеробства; агрегатування плугів; мобільні енергетичні засоби; основы агрегатирования; підзимий соняшник; GPS-навігатор