Проблеми мотивації здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання - Андрюкайтене, Р.; Олексенко, Роман Іванович; Дяденчук, Альона Федорівна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: У роботі розглянуто питання впливу мотивації здобувачів вищої освіти на процес навчання у дистанційному форматі. Виокремлено деякі важливі елементи навчання у режимі онлайн, з якими безпосередньо пов'язана мотивація до навчання. Наведено умови успішного проведення дистанційного начання. EN: The paper examines the influence of higher education students' motivation on the distance learning process. Some important elements of online learning are highlighted, which are directly related to the motivation to learn. Conditions for successful distance learning are given.
Андрюкайтене P., Олексенко Р. І., Дяденчук А. Ф. Проблеми мотивації здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 302-305.
Keywords: дистанційне навчання; мотивація; самопідготовка; онлайн-заняття; distance learning; motivation; self-training; online classes