Боротьба з гризунами у селянському фермерському господарстві «ГРОМ» - Харитонюк, Ю. О.; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Проведено аналіз існуючих способів боротьби з гризунами у типових сівозмінах господарств півдня України.
Keywords: студент; магістрант; збірник; гризуни; препарат бактороденцид; способи боротьби з гризунами