На практику до Німеччини готуйсь! - Антоненкова, Т. (My University, 2013)
28 жовтня у нашому університеті перебувала делегація «АПОЛЛО» (Асоціація зі співпраці в галузі сільського господарства, екології і розвитку села у Східній Європі. Німеччина).
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ