Взаємодія державного та муніципального рівнів управління як фактор успішного державного будівництва - Мальчев, Б.; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Впродовж тисячоліть питання щодо взаємодії державного та муніципального рівнів управління займав розуми багатьох державних діячів з усього світу: від стародавнього Китаю та Месопотамії до сучасних країн з усіх частин світу. Питання актуальне і для України, адже саме від успішного його вирішення цього залежить становлення нашої держави як розвинутої європейської країни
Keywords: державна влада; управління державою; муніципальна влада; стабільний успіх; ефективна робота держави; децентралізація