Доцільність переобладнання дизельного двигуна на газове паливо - Біловодський, Д. М.; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (ТДАТУ, 2019)
Дослідження доцільності використання газобалонного обладнання для покращення екологічних та економічних показників роботи дизельних двигунів.
Keywords: використання газобалонного обладнання; двигуни; газове паливо; дизельний двигун; машини та обладнання в АПК