Вплив азотних підживлень на продуктивність рослин ячменю озимого - Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: На сьогодні ячмінь залишається однією із важливих світових зернових сільськогосподарських культур як продовольчого, так і фуражного напряму, що користується значним попитом на аграрному ринку. Однак останнім часом у зв’язку з несприятливими погодними умовами в ранньовесняний період вегетації різко скоротилися площі під посівами ярої форми даної культури, особливо в регіонах Південного Степу України. EN: It was determined that applying 60 kg of N per hectare on the frozen ground in the early spring in the form of ammonium nitrate produced the best conditions for high yield.
Keywords: ячмінь озимий; азотні добрива; сорт ячменю озимого Дев’ятий Вал; winter barley; nitrogen fertilizer; nutrition; growth and development of plants; crop capacity