Маркетингова товарна політика сільськогосподарських підприємств на ринку соняшнику - Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (My University, 2018)
Метою дослідження є визначення основних аспектів формування маркетингової товарної політики сільськогосподарських підприємств на ринку соняшнику з врахуванням факторів маркетингового середовища.
Marketing commodity policy of agricultural enterprises on the market of sunflower
Keywords: ринок соняшнику; маркетингове мікросередовище; товарна політика