Бізнес-проєктування аграрного виробництва - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2021)
Розвиток вітчизняного агровиробництва супроводжується багатьма проблемами соціального і екологічного характеру, що вимагає ретельних досліджень проблем сталого розвитку як головного орієнтиру в розробці бізнес-проєктів для сільськогосподарських товаровиробників.
Keywords: сталий розвиток; соціальний аналіз; економічний аналіз; фінансовий аналіз